Arotech är sedan år 1991 en flexibel och pålitlig leverantör av stenverktyg och tillbehör för professionella inom stenbranschen.  Arotech, som tidigare fanns i Pirkkala, flyttade år 2007 till Lahtis till M.J.Paasikivi Oy. I samma address arbetar stenbranschens två viktiga produktsektorer : Arotech med sina tekniska produkter och Paasikivi med sina bronsprodukter för gravstenar.

    Sedan sitt grundande erbjuder Arotech högklassiga och hållbara produkter för stenförädling. Idén om kvalitet samt om snabba och säkra leveranser är fortfarande Arotech:s viktigaste trumpfkort. Produkter, som behövs omgående, t.ex. graveringstepjer, bladguld, handslipningsmaskiner och de vanligaste slipstenarna, levererar vi direkt från vårt lager. Våra lagerleveranser avgår alltid senast följande dag efter beställnigen – i allmänhet redan samma dag.

    I vårt produktsortiment ingår bl.a. slipstenar, graveringstejper, stenlim och stenvårdsmedel, bladguld och förgyllningstillbehör, olika stenverktyg, slipmaskiner och sandblåsningsinstrument.

    Arotech vill vara en långvarig partner för ditt företag. Vi vill också säkerställa genom våra säkra leveranser och tillförlitliga produkter, att du lyckas i ditt arbete med kvalitet och i tidtabell.

    Arotech är partner för stenproffs. 

  M. J. Paasikivi Oy
AROTECH
Ilmarisentie 12
FI-15200 LAHTI

Tel. +358 3 8737 360
Fax +358 3 8737 370
E-mail: arotech@arotech.fi

www.arotech.fi
www.paasikivi.com


Arotech produktkatalog (på finska)