Arotech on toimittanut joustavasti ja luotettavasti kivityökaluja sekä tarvikkeita kivialan ammattilaisille jo vuodesta 1991 lähtien.  Aiemmin Pirkkalassa toiminut Arotech siirtyi 2007 Lahteen M. J. Paasikivi Oy:lle. Samassa osoitteessa toimii kaksi kivialan merkittävää tuotesektoria:  Arotech teknisillä tuotteilla sekä Paasikivi hautamuistomerkkien pronssituotteilla.

Perustamisestaan lähtien Arotech on tarjonnut korkealuokkaisia ja kestäviä tuotteita kivenjalostukseen. Ajatus laadusta sekä nopeista ja varmoista toimituksista ovat edelleen Arotechin tärkeimmät valtit . Nopeasti tarvittavat tuotteet, esim. kaiverrusteipit, lehtikulta, käsihiomakoneet ja yleisimmät hiomakivet, toimitamme suoraan varastostamme. Varastotoimituksemme lähtevät aina viimeistään tilausta seuraavana päivänä – yleensä jo samana päivänä.

Arotech haluaa olla yrityksesi pitkäaikainen kumppani.  Haluamme myös varmistaa varmoilla toimituksillamme ja luotettavilla tuotteillamme työsi onnistumisen laadukkaasti aikataulussa.

Arotech on kiviammattilaisen kumppani.